Om hittespanning in gevogelte te verminderen te verhinderen en?

April 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Om hittespanning in gevogelte te verminderen te verhinderen en?

1. De snelgroeiende grills en de hoge opbrengstlagen zijn naar voren gebogen aan hittespanning. Dit is omdat deze productiedieren hoge voedselopname vergen. De voedselopname, de spijsvertering, de absorptie en het metabolisme zullen onvermijdelijk hitte in het lichaam produceren. Wanneer de temperatuur zeer hoog is, kan dit tot hittespanning leiden.


2. De experimenten en de productieervaring tonen aan dat temperatuurveranderingen op korte termijn en de milde (26-32 graden) kunnen aan gevogelte door licht spanningsgedrag worden aangepast en worden aangepast. In tegendeel, zal de temperatuurstijging op lange termijn en op grote schaal (meer dan 32 graden) tot gevogelte fysiologische functiewanorde en de groeivertraging maken, die zullen leiden tot de daling van een reeks productieindicatoren (zoals groeipercentage, karkaskwaliteit, bemestingstarief het kweken eieren, het uitbroeden tarief, enz.), en zelfs gevogeltemislukking en dood zullen veroorzaken, die producenten of verlies nutteloos maken.


3. Het mechanisme van het kwaad van de hittespanning aan het huis. De omgevingstemperatuur overschrijdt de aangewezen temperatuurwaarde van gevogelte. Wanneer het 32 graden overschrijdt, zal het gevogelte een reeks van ernstige fysiologische en gedragsspanning, met inbegrip van het hete piepen, versneld harttarief, herdistributie van het doorgeven van bloed, intensivering van oxydatieprocédé in het lichaam, verhoogde afscheiding van faecaliën en urine, abnormale concentratie van natrium, eiwit en adrenocortical hormoon in plasma, vooral verhoogde afscheiding van corticosterone, verhoogde of geremde neuroexcitability, enz. tonen. Wanneer deze fysiologische veranderingen te dramatisch zijn, zullen zij de volgende gevaren en zelfs de dood aan gevogelte veroorzaken.

 

1. Verminder de omgevingstemperatuur:
Maatregelen onlangs worden getroffen om de omgevingstemperatuur te verminderen die:


(1) binnennevel: nevelsysteem voor water in gevogeltehuizen, vooral automatisch nevelsysteem, regelmatige nevel. De sleutel tot deze methode moet de grootte en de uniformiteit van druppeltjes beheersen. De druppeltjegrootte zou gemakkelijk te verdampen en niet gemakkelijk moeten zijn om aan de grond te vallen. De nevel zou ook soms heet en soms koud moeten zijn.
De voordelen van deze methode zijn: regelgeving met geringe geluidssterkte, de vochtigheids kan tegelijkertijd worden besproken, en de desinfectie van gevogelte kan worden overwogen.


(2) watergordijn of watermuur en ventilatie: de netto hennep wordt gehesen aan beide kanten van het gevogeltehuis, of de netto muur wordt geplaatst aan de ene kant van het omheiningshuis, dat met zelf stromende ventilator uitgerust is om pre de hete lucht te koelen die het huis ingaat.


(3) thermische isolatie: het dak van het omheiningshuis zal van keramische tegelstructuur worden gemaakt, of het dak van ijzerblad en nylon blad zal met sparblad worden bedekt, en de daksprenkelinstallatie zal tegelijkertijd worden geplaatst. In het hete seizoen, wordt de luifel vaak gehouden nat.


(4) verander het vlakke voeden in latwerk het voeden, en besteed aandacht aan de ventilatie bij de bodem van de loods.


(5) verminder de het voeden dichtheid zoveel mogelijk in hete zomer.


(6) verhoog de schaduw van de speelplaats.


(7) de grasdekking wordt wijd geplant in de open plek van het gevogeltelandbouwbedrijf, en de weide wordt vaak gehouden vochtig.


2. Verminder hitteproductie van gevogeltelichaam en stijging hittedissipatie:


(1) verander de het voeden tijd en verander het voeden van dag aan avond of vroege ochtend. Omdat etend activiteiten, vooral de activiteiten van het spijsverteringssysteem, een hoop van lichaamshitte zullen veroorzaken, en het gevogelte stil in de volgende dag na hoogtepunt etend in de ochtend zal rusten, de productie van de verminderende activiteitenhitte.


(2) in de loop van de dag, probeer om het licht van de omheining te verminderen zoveel mogelijk, omdat het te sterke licht het centrum van de het lichaamstemperatuur van het lichaam kan bevorderen lager thalamic om hittestraling te veroorzaken.


(3) bevorder het drinken koel water en diurese, en haal lichaamshitte en urinehitte met drinkwater weg. Als een passend bedrag van NaCl of KCl aan het drinkwater wordt toegevoegd, kan de hoeveelheid drinkwater worden verhoogd en het het koelen effect kan worden versterkt.


(4) pas de energiebron in de drank aan, verhoog vet en verminder koolhydraatinhoud, omdat de calorische waarde van vette productiecapaciteit lager is dan dat van koolhydraatproductiecapaciteit.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)