Hoe te om het probleem van paarden - het rennen ziekten op te lossen?

July 12, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van paarden - het rennen ziekten op te lossen?

U moet weten over matteritisartritis u nodig hebt?

 

Leer meer over deze ernstige ziekte die alle verscheidenheden, disciplines en leeftijden beïnvloedt

U, Ma Lord, vraagt, luisteren wij: de artritis is een uiterst gemeenschappelijke ziekte. Of het op korte termijn of beheer op lange termijn is, zult u gefrustreerd voelen. Herzie de situatie alvorens enkele recentste ontwikkeling van het gebied te beantwoorden.

De artritis betekent slechts artritis. Verscheidene soorten artritis kunnen op het paard, van besmetting aan leeftijd en oefeningsjaren voorkomen. Nochtans, in normale omstandigheden, gebruikt de woordeigenaar de woordartritis om osteoartritis te vervangen - een chronische, uitgevoerde, pijnlijke kraakbeendegeneratie, die aan het eind van de verbindingen in de verbindingen, evenals de beenderen en zachte hieronder weefsels wordt gevestigd.

De beenartritis (OA) werd genoemd degeneratieve gezamenlijke ziekte in het verleden, en het zou om het even welke die verbindingen beïnvloeden door twee beenderen worden ontmoet die het kraakbeen - genoemd behandelen verbindingen. In sporten/concurrerende paarden, denken wij vaak dat OA lidmaten, zoals het vliegen festivallen, knie, knieverbindingen en voetsloten beïnvloedt. De klassieke tekens omvatten het zwellen, lamé/pijn, stijfheid, skeletachtige veranderingen, en verdraaide die geluiden door koorts en gezamenlijke vloeistof worden veroorzaakt - de beïnvloede verbindingen zullen maken geluiden, wrijving en het knapperen geluiden en gevoel barsten.

 

De „knie, (vette benen), het vliegen de festivallen en de knieverbindingen zijn eigenlijk een aantal van de gemeenschappelijkste verbindingen met gediagnostiseerd OA, maar om het even welke gezamenlijke verbinding kan worden beïnvloed, omvattend langs de stekel, de heup, of zelfs de kaak of tijdelijke tijdelijke tijdelijke Vierkante verbindingen, „DVM, MVB, Sheila Laverty van DIPL. ACVS, ECVS, Professor van Marginum en de de Chirurgiedienst van Maleisië bij de Universiteit van Diergeneeskunde bij de Universiteit van San Yarsontreal, Quebec. LaVERTY leidde ook het orthopedische het onderzoeklaboratorium van de school, en zij zei dat het laboratorium geëngageerd is aan het verbeteren van gezamenlijke gezondheid van alle species.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van paarden - het rennen ziekten op te lossen?  0

Vraag: Hoe kan ikmaatregel de pijn van mijn artritispaarden?


Dit is een prachtig probleem, omdat de belangrijkste klinische symptomen van OA pijn en vertoond als lamé zijn. De het meest meestal gebruikte methode voor beoordelingslamé is veterinair laméonderzoek. Gewoonlijk, de verhogingslijst van de Amerikaanse Ruitervakmanvereniging, en het van de buigingstest en anesthesie blok (regionaal of gezamenlijk, indien mogelijk) om de pijnplaats nauwkeurig te bepalen. De straalfoto (Röntgenstraal) toont een typisch OA-letsel, maar het kan niet in de vroege stadia duidelijk zijn omdat het kraakbeen niet op de Röntgenstralen wordt gezien. Het paard met mild OA gewoonlijk lijkt stijf wanneer het komen van uit het paard of aanvang te werken, en dan opwarmt en kijkt comfortabeler. De strengere tekens omvatten het zwellen, koorts en ononderbroken verlamming, die comfort en oefeningscapaciteit kunnen beïnvloeden.

 

Om de situatie te compliceren, is OA één van de situaties die de mensen neigen om aan paarden te denken omdat het gemeenschappelijk is. Nochtans, kan het ernstige gevolgen hebben zonder de dierenarts te raadplegen zonder dierenartsen te raadplegen, en de behandeling van het kan ernstige gevolgen hebben, juiste behandeling vertragen, en waardevolle eigendomsmiddelen verbruiken.

 

„Veronderstel een paard met OA, omdat er eigenlijk verscheidene andere gevallen gelijkend op OA - verwant lamé zijn,“ gewaarschuwde Lavery gevaarlijk is. „Deze lijst is zeer lang, wat (omvattend) diverse ziekten van beenderen en zachte weefsels kan beïnvloeden.“

 

Q: Hoe kan ik mijn artritis en paarden comfortabel houden?


Momenteel, ondanks een groot aantal drugs en niet - de drugopties, de keus van pijn in de behandeling van OA-paarden is nog beperkt. De gemeenschappelijke farmaceutische methodes omvatten:

 

1. Niet - steroidal anti - de ontstekingsdrugs, zoals het mondelinge beleid van BUTE, nemen gewoonlijk één keer per dag; of
2. Injectieproducten die hyaluronic zuur of polysulfate geactiveerde ingrediënten, zoals polysulfateglycosamine (PSGAg) bevatten en natrium polysulfate (PPS).

Tibeton is synthetische die corticosteroids wordt gebruikt om ontsteking of voorwaarden onder de behandeling van een belangrijke rol in het immuunsysteem te behandelen. Anti - het ontstekingseffect van groundcin is ongeveer 25 keer dat van natuurlijke cortisol.

Tibetamonone wordt gewoonlijk gebruikt in paarden om allergische reacties, zoals ademhalingsallergieën, chronische obstructieve longziekte (Rukken), urticaria, het jeuken, en ontstekingsziekten met inbegrip van artritis te behandelen. Uw dierenarts kan een grote dosis sezematone in een allergische reactie, een ruggemergverwonding of een schok ook gebruiken. De dosis voor de behandeling van noodsituatiegeneeskunde en auto-immune die ziekten is veel hoger dan de dosering in andere omstandigheden wordt gebruikt. Dibamethasone wordt gebruikt om sommige situaties in lokale behandeling van huid en ogen te behandelen. De actuele voorbereidingen kunnen andere actieve ingrediënten, zoals antibiotica, schimmeldodende of partnermoordenaar omvatten.

 

Demindamisone wordt goedgekeurd door FDA voor dieren, met inbegrip van paarden. Wanneer de veterinaire fabrikant geen geschikte doseringsvorm kan verkrijgen, kan het door een professionele apotheek worden voorbereid.

Hoe te geven

 

Deze die geneeskunde u volgens het voorschrift van de dierenarts wordt gegeven. Als u het paard in het paard miste om de grond te schieten, herinner ik me om de volgende dosis te geven onmiddellijk, of als het aan het volgende plan, dan terugkeer aan het normale plan dicht is. Verdubbel niet de dosis.

Was uw handen na het nemen van de geneeskunde voor uw paard.

 

Bijwerking


Ben zeker om eender welke bijwerkingen met uw dierenarts onmiddellijk te bespreken.

Corticosteroids zoals dexamethasone zijn krachtige drugs. Hoewel zij vele positieve gevolgen hebben, wanneer zij overdreven worden gebruikt of gebruikt, kunnen zij negatieve bijwerkingen absoluut veroorzaken. De systemische bijwerkingen hangen gewoonlijk op dosering en behandelingstijd af.

Sonalticitis kan de bijwerking zijn van om het even welke corticosteroid voor het paard. Ben zeker om risicofactoren met uw dierenartsen te bespreken en hoe te om uw paard werveltubulitis te controleren.

Het gebruik op lange termijn van dexamethasone kan urination (urine), verhoogd waterverbruik (urine), en spieratrophy veroorzaken.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)