HCl van diergeneeskundedrugs 100mg/Ml Xylazine Injectie voor Paarden en Cervidae
1000 flessen
MOQ
Negotiable
Prijs
Veterinary Medicine Drugs 100mg/Ml Xylazine HCl Injection For Horses And Cervidae
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Henan China
Merknaam: CXBT & ShowVet
Certificering: GMP OEM ISO9001 Veterinary Drug Production License
Modelnummer: Xylazinewaterstofchloride
Hoog licht:

HCl van 100mg/Ml Xylazine Injectie

,

HCl van diergeneeskundexylazine Injectie

,

Xylazinehcl Injectie voor Paarden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 50ml of Aanpassing
Levertijd: 15 werkdagen na betaling
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000bottles per 15days
Specificaties
Productnaam: Xylazinehcl Injectie
Karakter: Kleurloze en transparante vloeistof
Dierlijk Type: Koeien, schapen, herten, paarden, katten en honden
Verpakking: 10ml, 50ml, 100ml
Verpakkingsfles: Transparante Fles/bruine Glasfles
belangrijke componenten: xylazine
Productomschrijving

HCl van diergeneeskundedrugs 100mg/ml Xylazine Injectieinjectie voor paarden en Cervidae

 

productnaam: De Injectie van het Xylazinewaterstofchloride

 

belangrijkste onderdelen: xylazine

 

[Karakter] Kleurloze en transparante vloeistof.

 

Farmacologische Acties: Farmacodynamica:

 

Het farmacologische product van gevolgenfarmacodynamica is machtige a2-adrenoceptor agonist, heeft duidelijke kalmeren, analgesie en spierontspanning. Hoewel veroorzaken het ras vele farmacologische gevolgen gelijkend op morfinefluphenazine, maar de katten, de paarden en het vee centraal zenuwstelselstimulatie, maar het oorzakenkalmeren niet en de centrale remming. Het effect van het spierontspannende middel bij de zijn remming in het centrale de geleidingsniveau van de zenuwimpuls met betrekking tot de intramusculaire injectie veroorzaakt vaak brakende katten, honden ook het occasionele braken.

Xylazine cardiovasculaire en ademhalingsgevolgen van stroom, de aanvankelijke stijging van bloeddruk na beleid de meeste dieren, maar anderzijds nagedacht door verminderde druk, lange tijd bloeddruk, harttarief, bradycardie. Bovendien kan de drug sympathieke activiteit, verbeterde vagal activiteit verminderen, kan bij herkauwers worden aangehaald | van bovenmatige afscheiding van speeksel. De rol van ademhaling ademt frequentiedalingen. Er is bepaalde baarmoeder vlotte spierstimulans, kan het baarmoedervee van de spierspanning en intrauterine druk, de voorzichtigheid van het zwangerschapsvee verhogen.

De farmacokinetica Dit product kunnen intramusculaire injectie, maar niet volledig geabsorbeerde onregelmatig, verschillend soort en biologische beschikbaarheid van grote individuele verschillen tussen intramusculaire injectiebiologische beschikbaarheid, Ma 40% aan 48%, schapen van 17% aan 73%-honden 52 aan 90% snel absorberen. De intramusculaire injectie van 10 tot 15 minuten functioneert. De duur van effect hangt van de dosis, typisch het laatst 1,5 u af. De drugs worden uitgebreid gemetaboliseerd in het lichaam, snel metabolisme, verwijderingshalveringstijd van 23 minuten schapen, paarden 50 minuten, 36 minuten vee, honden 30 minuten.

De drugs van druginteractie (1) met chloraal hydrateren, natriumpentobarbituraat of thiopental en andere centrale zenuwachtige remming, kan het remmende effect verbeteren.

(2) het kan het pijnstillende effect van ketamine, spierontspanning verbeteren, die centrale prikkelende reactie kan tegenwerken.

(3) kan met epinefrine veroorzaakte aritmie worden gecombineerd.

[Rol en gebruik van chemische Baoding-geneeskunde. Kalmeren, analgesie en spierontspanning, hoofdzakelijk voor chemische binnenlands en wilde dieren, Baoding en basisverdovingsmiddelengevolgen.

[Doserings intramusculaire injectie: één volume, gewicht per 10kkg, koepaard 0,5 ~ lmla 0,05 ~ 0.15ml; Yang 0.05-0.1ml; honden, katten 0.5-0.1ml; herten 0.05-0.15ml.

 

Bijwerkingen:

 

(1) honden, kattenmedicijn vaak het braken, spiertrillingen, bradycardie, ademhalingssnelheiddaling enz. Bovendien verhoogde urination bij katten.

(2) de herkauwers gevoelig voor de chemische producten, na getoonde behandeling verhoogden kwijlen, ruminal atonie, zwelling, omgekeerde die, diarree, bradycardie braken en de bewegingswanorde, de recente zwangerschap, de voorbarige geboorte of miskraam de koeien zullen verschijnen.

Kan na (3) de paardentrillingen van de geneeskundespier, bradycardie, verminderde ademhalingssnelheid voorkomen etc. het zweten, verhoogde intracranial druk.

Bijwerkingen (1) honden, kattenmedicijn vaak het braken, spiertrillingen, bradycardie, ademhalingssnelheiddaling enz. Bovendien verhoogde urination bij katten.

(2) de herkauwers gevoelig voor de chemische producten, na getoonde behandeling verhoogden kwijlen, ruminal atonie, zwelling, omgekeerde die, diarree, bradycardie braken en de bewegingswanorde, de recente zwangerschap, de voorbarige geboorte of miskraam de koeien zullen verschijnen.

Kan na (3) de paardentrillingen van de geneeskundespier, bradycardie, verminderde ademhalingssnelheid voorkomen etc. het zweten, verhoogde intracranial druk.

 

[Nota]

(1) zuivel dierlijke gehandicapten.

(2) snelheid van de paard zou de intraveneuze injectie langzaam moeten zijn, kan het beleid voorafgaand aan injectie van kleine dosissen atropine zijn, om het voorkomen van hartgeleidingsblok te vermijden.

Voor (3) runderfda indien het vasten vooraf bepaalde tijd, en atropine; de chirurgie zou een naar voren gebogen richtlijn moeten goedkeuren, en het lagere hoofd, om buitenlandse kwestie en longontsteking tijdens cardiopulmonale compressiepens te verhinderen vermindert flatulentie. Het vee in recente zwangerschap zou niet moeten worden toegepast.

(4) de honden, kattenmedicijn kunnen het braken veroorzaken.

(5) er zijn ademhalingsdepressie, hartkwaal, nierdysfunctie en andere symptomen van Huanchu-voorzichtigheid.

(6) het vergiftigen, beschikbare blockers en de atropine van a2 en andere redding.

 

[Wachttijd] vee, 14 schapen, herten vijftiende.

 

[Opslag] verzegeld in een koele droge plaats.

 

 

 

 

 

Samenstelling

Elke ml bevat

Xylazine ...................... 100mg

Aanwijzingen:

Xylazine zou in paarden en Cervidae moeten worden gebruikt (Damherten. Muilezelherten, Sika-Herten, wit-De steel verwijderde die Herten en Elanden) wanneer het aan produco een staat van kalmeren van een kortere periode van analgesie vergezeld gaat wenselijk is.

Dosering en Beleid:

Doserings intramusculaire injectie: één volume, gewicht per 10kkg, koepaard 0,5 ~ lmla 0,05 ~ 0.15ml; Yang 0.05-0.1ml; honden, katten 0.5-0.1ml; herten 0.05-0.15ml.

 

HCl van diergeneeskundedrugs 100mg/Ml Xylazine Injectie voor Paarden en Cervidae 0HCl van diergeneeskundedrugs 100mg/Ml Xylazine Injectie voor Paarden en Cervidae 1

FAQ:

Q1. Wat is uw leveringstermijn en levertijd?

Wij keuren FOB goed, CIF, enz. U kunt kiezen die het geschiktst of rendabel voor u is. Concurrerende prijs met klaar voorraden; door de Lucht binnen 7days, door overzees die binnen 14 dagen daarna verschepen.

 

Q2. Wat is uw hoofdmarkten?

South&noord-amerika, Europa, Azië, Afrika enz. Hoogste klanten onder meer dan 80 landen; 30 jaar geschiedenis; One-stop leverancier.

 

Q3. OEM en van de technologische ontwikkelingdienst de registratiedienst

OEM voor klanten. Het leveren van Technologiesteun en technologische ontwikkeling.

Onafhankelijke registratieafdeling; GMP, FAMI-QS, HACCP, ISO-CERTIFICATIE.

 

Q4. Wat is de betalingstermijn?

Normaal adviseren wij de Handelsverzekering van het klantengebruik (zijn de vrije dienst van de betalingsbescherming want de kopers door Alibaba Groep) wordt aangeboden, en wij T/T, ook Western Union of L/C. ontvangen.

 

Q5. Zult u steekproeven voor test de kwaliteit leveren?

Wij zouden onze klantensteekproeven voor de kwaliteitsevaluatie voor de meeste producten willen aanbieden om zaken te ontwikkelen.

 

Contacteer ons voor de laagste prijs en de beste dienst  .

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)