aboutus

Bedrijfsprofiel

Klik om Biologisch de Technologieco. van VR.Henan Chuangxin van ons bedrijf te bekijken, is Ltd een high-tech jointstock onderneming die op grote schaal dierlijke drugonderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, en de naverkoopdienst integreren. Het Aanvankelijke geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 10,1 miljoen yuan. In December 2012, ging éénmalig met hoge score de goedkeuring van acht veterinaire druggmp productielijnen van het Ministerie van Landbouw van de Staat over. De vormen van de productiedosering impliceerden enzovoort poeder, extractie van Chinese traditionele geneeskunde, grote en kleine volumeinjecties, ontsmettingsmiddelen, voeradditieven. Alle workshops hebben volledige Geautomatiseerde productie bereikt. Genoemd geworden GMP standaard modelfabriek van veterinaire drugs in Henan-Provincie. Het bedrijf heeft verscheidene afdelingen met inbegrip van Chuangxin-de Afdeling van de Gevogeltegeneeskunde, de Afdeling van de de Varkensgeneeskunde van Xinbang Huifa, Aquatische de Productenafdeling van Chuangxin, Grondstoffenafdeling, en Ontwikkelingsafdeling Overzee.

Henan Chuangxin Biological Technology Co., Ltd.

Geschiedenis

Is Biologisch de Technologieco. van Henanchuangxin, Ltd een high-tech jointstock onderneming die op grote schaal dierlijke drugonderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, en de naverkoopdienst integreren. Het Aanvankelijke geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 10,1 miljoen yuan. In December 2012, ging éénmalig met hoge score de goedkeuring van acht veterinaire druggmp productielijnen van het Ministerie van Landbouw van de Staat over. De vormen van de productiedosering impliceerden enzovoort poeder, extractie van Chinese traditionele geneeskunde, grote en kleine volumeinjecties, ontsmettingsmiddelen, voeradditieven. Alle workshops hebben volledige Geautomatiseerde productie bereikt. Genoemd geworden GMP standaard modelfabriek van veterinaire drugs in Henan-Provincie. Het bedrijf heeft verscheidene afdelingen met inbegrip van Chuangxin-de Afdeling van de Gevogeltegeneeskunde, de Afdeling van de de Varkensgeneeskunde van Xinbang Huifa, Aquatische de Productenafdeling van Chuangxin, Grondstoffenafdeling, en Ontwikkelingsafdeling Overzee.

De Chuangxinbiologie werkt actief met hogescholen en universiteiten samen, en behulpzame relaties op lange termijn met Landbouwuniversiteit de Zuid- van China, de Landbouwuniversiteit van Nanjing, de Landbouwuniversiteit van Henan, de Universiteit van Peking van Privé Economie, de Veeteelthogeschool van Zhengzhou en andere universiteiten die gevestigd, actief universitaire wetenschappelijke onderzoeksresultaten omzetten, en productie, het onderwijs en onderzoek, Combinatie combineren van theorie en productiepraktijk. Het bedrijf heeft 3 artsen, 17 meesters, en 83% van personeel hebben een universiteitsgraad of hierboven. Een hoogst opgeleid, hoogstaand professioneel team is gebouwd.

Het bedrijf heeft zich op het onderzoek en ontwikkeling van Chinese geneeskunde antiviral 17 jaar, geconcentreerd en altijd geëngageerd aan het onderzoek van dierlijke Chinese geneeskundeuittreksels geweest. Voor het eerst, bracht het het concept „Gevechtsvergift met naar voren vergift“ om virale ziekten van gevogelte te behandelen en het vee, het uittreksel van dierlijke traditionele Chinese geneeskunde zoals padvergift en Cantharidin werden toegepast op veterinaire drugvoorbereiding, en het nauwkeurige curatieve effect werd bereikt. Het de Injectie drie nieuwe drugsjingen van op nationaal niveau, Xinqi, Qingjie-Mengsel, en de Mondelinge Vloeistof zijn allen van Shuanghuanglian nieuwe doorbraken in de toepassing van dierlijke uittreksels van Chinese geneeskunde. In antwoord op huidige voedselveiligheid, heeft de staat opeenvolgend relevant beleid geïntroduceerd, en de implementatie van voorschriftdrugs en non-prescription drugs heeft grote beperkingen aan antibiotica opgelegd. om aan de huidige het fokkenbehoeften te voldoen op grote schaal, vestigde het bedrijf een speciaal drugcentrum voor het fokkenlandbouwbedrijven op grote schaal (Groepen) met het groene en antibiotisch-vrije fokken. Nemend traditionele Chinese geneeskunde als belangrijkst die lichaam, met moderne technologie wordt gecombineerd, en nemend Chinese geneeskundeanti-virus als doorbraakpunt, heeft het tot een nieuwe gezondheidsweg voor landbouwbedrijven op grote schaal van „Cultuur Drie“ en „preventie vier“ geleid.

De Chuangxinmensen zijn vastbesloten om de kwekers van de wereld te laten uit de cyclus van antibiotische veeteelt krijgen en de kwaliteit van vlees van pluimvee verbeteren. Onder de nieuwe situatie, heeft Chuangxin Biotech een unieke benadering, met de bedoeling van „het maken van gewetensgeneeskunde ontwikkeld, geruststellend drugs“, voortzettend de traditionele Chinese geneeskunde, en het verbeteren van de kwaliteit die van vee en vlees van pluimvee en eieren door traditionele Chinese van de geneeskundegezondheidszorg en preventie methodes, tot behandeling maken een overtollig gedrag, maakt Groene vlees, eieren, melk en vissen om aan de lijsten van de mensen van de wereld te komen, en Chuangxin zal zeker in de diergeneeskundeindustrie duidelijk uitkomen. Tot slot Chuangxin-zijn de mensen bereid samen met de meerderheid van diergeneeskundevaklieden werken hard werken om menselijke voedingveiligheid tot stand te brengen.

Dienst

Is Biologisch de Technologieco. van Henanchuangxin, Ltd een groot jointstock bedrijf die dierlijke drugonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop, en de naverkoopdienst integreren. Het aanvankelijke geregistreerde kapitaal van het bedrijf is 10,1 miljoen CNY. In December 2012, ging de éénmalige hoge score de goedkeuring van acht GMP productielijnen van het Ministerie van Landbouw over. De vormen van de productiedosering impliceren poeder/premix, terminaal gesteriliseerde het groot-volume niet Intraveneuze injectie gesteriliseerde van de klein-volumeinjectie (met inbegrip van Chinese geneeskundeextractie) /terminally (met inbegrip van traditionele Chinese geneeskundeextractie)/mondelinge vloeibare oplossing (met inbegrip van traditionele Chinese geneeskundeextractie), niet-chloorontsmettingsmiddel (vloeistof) en andere doseringsvormen. Genoemd geworden GMP standaard modelfabriek van veterinaire drugs in Henan-Provincie.

De Chuangxinbiologie werkt actief met hogescholen en universiteiten samen, en behulpzame relaties op lange termijn met Landbouwuniversiteit de Zuid- van China, de Landbouwuniversiteit van Nanjing, de Landbouwuniversiteit van Henan, de Universitaire School van Peking van Privé Economie, de Veeteelthogeschool van Zhengzhou en andere universiteiten die gevestigd, actief universitaire wetenschappelijke onderzoeksresultaten omzetten, en productie, het onderwijs en onderzoek, de combinatie combineren van theorie en productiepraktijk. Vanaf 2017 tot 2020, ging het bedrijf GB/T19001-2016ISO9001 over: het systeemcertificatie van 2015, het kabeltelevisie vermelde bedrijf, en de eenheid van de afgevaardigdesecretaris-generaal van de Henan-Vereniging van Voeradditieven.

Ons Team

Oorspronkelijk gecreeerde belangrijke Chinese de geneeskunde antiviral voorbereidingen van China, de dierlijke Chinese voorbereidingen van het geneeskundeuittreksel zoals Padvergift en Cantharidin.

De vormen van de productiedosering behandelen alle veterinaire drugs, hebben Alle workshops volledige Geautomatiseerde productie gerealiseerd.

Genoemd geworden GMP standaard modelfabriek van veterinaire drugs in Henan-Provincie.

Het bedrijf heeft 3 artsen, 17 meesters, en 83% van personeel hebben een universiteitsgraad of hierboven. Een hoogst opgeleid, hoogstaand professioneel team is gebouwd.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)