Farmaceutisch 99%-het Salicylaatpoeder API CAS 54-21-7 van het Zuiverheidsnatrium
1000 kg
MOQ
Negotiable
Prijs
Pharmaceutical 99% Purity Sodium Salicylate Powder API CAS 54-21-7
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Zhengzhou China
Merknaam: Your LOGO or Customized
Certificering: GMP OEM ISO9001 Veterinary Drug Production License
Modelnummer: Natriumsalicylaat
Hoog licht:

99% het Salicylaatpoeder van het zuiverheidsnatrium

,

Het farmaceutische Poeder van het Natriumsalicylaat

,

Het Poeder API CAS 54-21-7 van het natriumsalicylaat

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 25KG/bag of Maatwerk:
Levertijd: 15 werkdagen na betaling
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kg per 15days
Specificaties
Productnaam: Natriumsalicylaat
Karakter: Wit of bijna wit poeder
Dierlijk Type: Runderen, gevogelte, paarden, huisdieren, varkens, schapen, geiten, kamelen
Specificatie: 25KG/bag of Maatwerk:
Analyse: 99%
Verpakkingsfles:: Dubbele PE-zak, 25 kg / vezelvat
CAS: 54-21-7
Moleculaire Formule: C7H5NaO3
Productomschrijving

Hoog geneesmiddel - van het het Natriumsalicylaat van de kwaliteits99% Zuiverheid het Poeder API CAS 54-21-7

 

SAMENSTELLING:

Bevat per g:
Het natrium salicylate 1.000 mg

 

BESCHRIJVING:

Het natriumsalicylaat is een koortswerende, pijnstillende en anti-inflammatory drug. Zijn pijnstillend effect is zwakker dan dat van aspirin, phenacetin en aminopyrine. Het wordt hoofdzakelijk klinisch gebruikt als antirheumatic drug. Voor reumatoïde artritis, werd de gezamenlijke pijn beduidend verminderd, zakte het zwellen, en het acute reuma zakte binnen een paar uren na medicijn. Bovendien heeft dit product ook het effect van het bevorderen van de afscheiding van urinezuur, dat voor jicht kan worden gebruikt.

 

 

Farmacologisch:

 

de biologische beschikbaarheid varieert zeer onder species, absorberen de varkens en de honden het beste, zijn de paarden slecht, en de geiten worden zelden geabsorbeerd. De plasmahalveringstijd was 1 uur in paarden, 5,9 u in varkens, 8,6 u bij honden, en 0,78 u in geiten. Het plasma eiwit bindende tarief was 52%-57% in paarden, 64%-72% in varkens, 58%-63% in geiten, 53%-70% bij honden, en 54%-64% bij katten. Het natriumsalicylaat kan in diverse weefsels worden verdeeld, in de gezamenlijke holte, de cerebro-spinale vloeistof en de melk doordringen, en gemakkelijk door de placental barrière overgaan. Hoofdzakelijk gemetaboliseerd in de lever, zijn metabolites salicylic urinezuur, enz., die in de urine samen met een deel van de originele drug worden afgescheiden. Het tarief van afscheiding wordt beïnvloed door pH van de urine, wordt de afscheiding van alkalische urine versneld, en het tegengestelde is waar voor zuurrijke urine.

 

AANWIJZINGEN:

Salicyl Forte wsp is vermeld voor de steunende behandeling van koorts in scherpe ademhalingsbesmettingen in kalveren. Het is efficiënt in de behandeling van ontsteking in varkens, met antibiotische therapie wordt gecombineerd die. Salicyl Forte wsp is ook efficiënt in de behandeling van pijn tijdens koorts en ontsteking door virale of bacteriële besmettingen in gevogelte wordt veroorzaakt dat.

 

CONTRA-INDICATIES:

Beheer niet aan dieren met een strenge geschade lever of nierfunctie. Gebruik niet in pasgeborenen of in kalveren jonger dan 2 weken of biggetjes jonger dan 4 weken. Zorgvuldig ben gebruikend Salicyl Forte wsp in bloedarme, zwakke of ontwaterde dieren, omdat het de plasma-proteïnen en het bloed pH uitvoert. Als Salicyl Forte wsp voor een periode op lange termijn moet worden gebruikt, wordt de intermitterende dosering vereist: bijvoorbeeld houdt het gebruik tijdens 3 dagen, dan op gebruikend tijdens 2 dagen. Salicyl Forte wsp heeft een antistollingsmiddeleffect op het bloed. Gebruik niet vóór een verrichting.

 

BIJWERKINGEN:

De intestinale irritatie kunnen voorkomen. De behandeling op lange termijn kan in maag of intestinale zweren resulteren. Andere mogelijke bijwerkingen: encefalopathie, verhoogde ademhalingsfrequentie en storing van het bloed pH.

 

ONVERENIGBAARHEID MET ANDERE DRUGS:

Combineer niet met andere niet steroidal anti-inflammatory drugs zoals isopropylaminophenazone, phenazone, phenylbutazone, hexamine -hexamine-rhodanate, corticosteroids, ijzerzouten en prostaglandines.

 

DOSERING EN BELEID:

Voor mondeling beleid via drinkwater of melkvervanger.

  • Kalft: 40 mg per kg-lichaamsgewicht eens dagelijks tijdens 1 – 3 dagen
  • Varkens: 35 mg per kg-lichaamsgewicht eens dagelijks tijdens 3 – 5 dagen
  • Gevogelte: 200 – 400 g per 1.000 liter drinkwater tijdens 3 dagen

Het met medicijnen behandelde drinkwater zou binnen 24 uren moeten worden gebruikt. De met medicijnen behandelde melkvervanger zou binnen 12 uren moeten worden gebruikt.
In het geval van verhoogde of verminderde wateropname pas dienovereenkomstig de medicijnconcentraties aan.

WACHTTIJD:

Niets.

OPSLAG:

Opslag in een droge, donkere plaats tussen 2 °C en 25 °C
Opslag in gesloten verpakking.
Houd geneeskunde vanaf kinderen.

VERPAKKING:

25KG/bag of Aanpassing

 
Productinleiding:
 

Veterinair Natriumsalicylaat
Productvoordeel

Het wordt geabsorbeerd snel in het maagdarmkanaal. Het natriumsalicylaat wordt gemetaboliseerd in de lever en via urine en melk afgescheiden.

Belangrijke functies

De injectie van het natriumsalicylaat is een koortswerende, pijnstillende en anti-inflammatory drug. Zijn pijnstillend effect is zwakker dan dat van aspirin, phenacetin en aminopyrine. Het wordt hoofdzakelijk klinisch gebruikt als antirheumatic drug. Voor reumatoïde artritis, werd de gezamenlijke pijn beduidend verminderd, zakte het zwellen, en het acute reuma zakte binnen een paar uren na medicijn. Bovendien heeft dit product ook het effect van het bevorderen van de afscheiding van urinezuur, dat voor jicht kan worden gebruikt.

Regelmatige verpakking 25KG/bag of Aanpassing

 

Farmaceutisch 99%-het Salicylaatpoeder API CAS 54-21-7 van het Zuiverheidsnatrium 0

FAQ:

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?


Antwoord: Het varieert van product aan product. Sommige producten hebben een minimumordehoeveelheid van 10 gram, terwijl anderen een minimumordehoeveelheid van 1 kg hebben. Gelieve te voelen vrij om ons verkooppersoneel te raadplegen.

Q: Kunt u vrije steekproeven verstrekken?

Antwoord: Ja, gewoonlijk zullen wij. Maar het hangt van welk product af het is. Gelieve te voelen vrij om ons verkooppersoneel voor nadere informatie te raadplegen.

Q: Welke betalingswijze goed keurt u?

Antwoord: Voor kleine orden, kunt u door T/T, Western Union of Bitcoin betalen, en de ordebulkorders aan ons bedrijf geven door T/T. rekenschap.

Q. Hoe ongeveer uw levertijd?

Antwoord: Afhankelijk van uw plaats, zal uw orde 3-5 werkdagen om vergen aan te komen.
Gelieve te verheugen zich op DHL FEDEX EMS 5-7 dagen.
Gelieve te staan 5-9 dagen voor luchtvervoer en 20-35 dagen voor overzees vervoer toe.

Q: Hoe te om een orde te maken?

Antwoord: Laat me het punt, de hoeveelheid en het land van bestemming kennen om me te helpen u een geschikte prijs geven
Gelieve te laten me weten wat u zoekt, de hoeveelheid en het land van bestemming. Nadat u alle ordedetails bevestigt, betaal vooraf 100% en geef ons het afleveradres. Wij schikken de verzending zodra wij de betaling ontvangen, en verlenen de naverkoopdienst nadat u het pakket ontvangt.

 

Kies ons:


1. De kwaliteit is gewaarborgd.
2. De lijstprijs is gewaarborgd.
3, verzekeren geschikt.
4. De vervoersveiligheid is gewaarborgd.
5. De naverkoopdienst is gewaarborgd.

Wij hebben zeer professionele agenten in Europa, Australië, de Verenigde Staten, Canada, Mexico en andere plaatsen…
Wij gaan zonder problemen door alle douaneprocedures voor de ontvanger. Of het 25kg is, 100kg, 500kg, 1000kg, 2ton… kunnen wij het waarborgen.
Stem in met uw onderzoek!
 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)