De Oekraïense klanten bezoeken

August 26, 2021

Laatste bedrijfscasus over De Oekraïense klanten bezoeken

Ons bedrijf is in de diergeneeskundeindustrie meer dan tien jaar geweest. Aangezien ik van het bedrijf lid werd, is onze klantenbasis gestegen. Ik heb heel wat onderzoeken ontvangen, en één van de Oekraïense klanten maakte indruk op me het meest en maakte me tegelijkertijd het trotsst.

 

Op 11 Maart dit jaar, om 11 p.m., ontving ik een onderzoek van de Oekraïne. De naam, het doel, de specificatie en de hoeveelheid van het product worden duidelijk hierboven geschreven, citeren. Dit is een rijpe e-mail, en wij verzonden onmiddellijk het citaat met de specifieke eenheidsprijs, de hoeveelheid, de termijnen, en leveringsdatum naar de klant. Na het wachten op een ochtend, antwoordde de klant op e-mail de volgende dag en stelde ons 3 vragen:

1. Bent u een fabrikant?

2. Hoe lang het u aan opbrengst zal nemen?

3. Gelieve te citeren ook de vracht.

 

Ziend deze e-mail, weet ik mijn kans hier is. De klant moet met onze prijs worden tevredengesteld, zodat hoop ik ik verdere informatie kan verstrekken. Zo beantwoordde ik één voor één de vragen volgens de kwesties van de klant, en besteedde extra aandacht aan de doopvont en het formaat. Nadat de klant mijn e-mail ontving, antwoordde hij, verwachtend dat ons opgeven een overzeese vrachtprijs, omdat hij van mening was dat de luchtvracht te duur was. Na het ontvangen van zijn e-mail, antwoordde ik snel binnen 10 minuten. De klant ontving e-mail zeggend voor mijn zeer snel en belangrijk antwoord dank u. Hij moet met zijn werkgever bespreken en dan op me antwoorden.

 

Na het wachten op een dag, kwam de klant per e-mail, zeggend dat hij om met ons bedrijf dacht samen te werken en onze producten te kopen. Maar zij zijn niet zeer zeker of wij eigenlijk dit product hebben gemaakt. Zo antwoordde ik onmiddellijk, zeggend dat zijn product op gevogelte wordt gebruikt om legkippen te verhogen en de het leggen periode te verlengen. Wij zijn zeer duidelijk over het doel en de vereisten van het product.

 

De klanten zijn zeer gelukkig om ons antwoord te ontvangen, wetend dat wij al hun vragen professioneel en kunnen zeer snel beantwoorden. Zo stelde de klant en hoopte voor dat wij hem steekproeven zouden verzenden. Na een week van het wachten, zei de klant dat hij de steekproef had ontvangen. Zo vroeg hij ons om een videoconferentie met hun chef- en financiële manager te hebben. Door de vergadering, ruilden wij eenvoudige groeten met elkaar, en beantwoordden toen verscheidene klantenvragen, en bevestigden de prijs, de leveringsdatum, en de betalingswijze opnieuw. Toen wij de videoconferentie beëindigden, werd de orde van de klant verzonden. Daarna, betaalde ik het geld zeer regelmatig, 10.000 dollars van de V.S.

 

Na deze orde, realiseerde ik dat om zaken te doen, wat wij nodig hebben professionalisme is, en het zeer belangrijk om is zeer snel te antwoorden. Sla terwijl het ijzer heet is, snel en het goed is ons magisch wapen om klanten te grijpen. Tegelijkertijd, zouden wij elk product met grote zorg moeten vrijgeven, omdat elke potentiële klant onze belangrijke klant kan zijn.

 

In de toekomst, zal ik aandachtiger zijn en zal ernaar streven om meer goede klanten te vinden behorend tot me in de blauwe oceaan. Tegelijkertijd, zou ik mijn leiders en collega's voor het bieden van me begeleiding en de kansen willen danken zodat ik kan groeien en leren.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Dax.Yang
Tel. : 13653816731
Resterend aantal tekens(20/3000)